Květináče, které rozzáří vaši zahradu, terasu i úsměv

I rostliny milují světlo a luxus. Naše nové stylové květináče s osvětlením ho dopřejí vám i rostlinkám do sytosti. Ozvláštnit s nimi můžete terasu restaurace či hotelu, interiér, kancelář nebo vlastní verandu. V květináčích s modernistickými tvary získají váš podnik, zahrada nebo balkon zcela nový rozměr, který oceníte vy, vaši zákazníci či návštěva.

Pojďme si na tuto novinku posvítit hezky zblízka.

Svítící květináče uspokojí nejvyšší nároky

Květináče s osvětlením mají jednak estetický, jednak praktický přínos. Pokud je vhodně rozmístíme na terase domu či restaurace, poslouží ve tmě jako orientační body. Osvětlení v příjemně bílé barvě pak umocní krásu samotné rostliny nebo květiny uvnitř.

Svítící květináče jsou k dispozici v několika variantách, disponují pevným kabelem a jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelného materiálu. Díky dvojitému dnu a optimálním rozměrům pojmou i větší rostliny. Kvalitní konstrukce s UV ochranou pak umožňuje využití 12 měsíců v roce.

Vybírejte osvětlené květináče v tradičních i futuristických tvarech!

Design, za který by se nestyděl ani Picasso

MN003_1

Omrzely vás klasické květináče a truhlíky?

Pokud chcete svým rostlinám, ale i zahradě či restauraci dopřát neotřelou dekoraci, rozhodně navštivte novou sekci designové květináče. Vybírat můžete hned z několika tvarových variací v provedeních bílá, hnědá a antracit. Skvěle vyniknou v komerčních prostorách, kancelářích nebo hotelích, kde podtrhnou profesionální dojem. Stejně efektivně zpříjemní pobyt v interiéru obýváku nebo na zahradní terase.

I designové květináče z ALFIstyle jsou vyrobeny z plně recyklovatelného plastu s UV ochranou, odolají teplotám od -30° do +60° C a snadno se čistí.

Potřebujete inspiraci, jak zakomponovat květináč v bytě či venku? Prohlédněte si fotogalerii na stránce každého produktu.

 

A navštivte také náš YouTube kanál s inspirativními reportážemi a praktickými tipy!