Rady ptáka Loskutáka

Jak vyřešit úpravu interiérové stěny? 

Nedávno jste nás mohli vidět v pořadu Rady ptáka Loskutáka, kde jsme předělávali spojovací zeď mezi obývacím pokojem a kuchyní. Důležitým bodem bylo porovnání mezi samolepícími obklady a alternativou, kterou můžete na našem trhu najít, jako jsou tapety, betonová stěrka, kamenný obklad nebo třeba výmalba.

Jako jeden z hlavních bodů srovnání byla pracnost u jednotlivých variant.

Pokud se budete pouštět do tapetování, tak vás čeká zaměření, příprava podkladu pro lepidlo, úprava délky tapety a finální úklid. U výmalby se jedná prakticky to stejné s drobným rozdílem, že finální úklid může být daleko větší a ulehčíte si práci díky tomu, že tapety nebudete muset zkracovat. V porovnání samolepící obklad stačí jen zaměřit, odlepit zadní fólii, která chrání lepidlo a přiložit na stěnu. Různé úhly a výřezy pak jednoduše zvládnete za pomocí brusky s diamantovým kotoučem

Samolepící obklad si našel cestu už do mnoha domácností právě díky jednoduchosti instalace, která mnohdy nezabere ani den. 

 
16 barevných provedení. Vyberte si tu, která Vám bude nejvíce pasovat. 

V nabídce máme více než 10 barevných provedení a struktur kamene. Od těch nejjemnějších, jako je mramor, který se hodí třeba do kuchyně až po pískovec nebo břidlici, která Vám dodá v obývacím pokoji pomyslnou designovou tečku aniž by jste museli prolít kapku potu. 

Pokud ještě nemáte jasno v tom, jaký samolepící obklad by byl pro Vás ten pravý, tak si můžete objednat vzorek za 50 Kč, který Vám tuto otázku zodpoví. Stačí použít v košíku slevový kód VZOREKZA50. Navíc, pokud si díky vzorku objednáte, tak se Vám částka za vzorek vrátí v podobě slevy. 

 Celá reportáž 

  

 Z JAKÝCH VARIANT SI MŮŽETE VYBÍRAT

Všechno ze sortimentu samolepicí obklady