Se samozavlažovacími truhlíky rozkvete vaše terasa, balkon i lodžie

Milujete pěstování květin a rostlin, ale limitují vás rozměry balkonu?samozavlazovaci truhlik2

Anebo už vás omrzely vzhled a dispozice standardních květináčů?

Vyzkoušejte naši novinku – samozavlažovací truhlíky, které lze libovolně skládat horizontálně i nad sebe. Ušetříte prostor, ubydou vám starosti se skladováním a navíc elegantně zkrášlíte svůj balkon či zahradní verandu.

Pojďme se nyní podívat na jejich hlavní přednosti.

 5 výhod samozavlažovacích truhlíků

1.    Variabilita při skládání

Každý truhlík je vybaven polohovatelnými pilíři, s jejichž pomocí lze vertikálně i horizontálně připojovat další truhlíky. Váš záhon tak můžete budovat do patra, do tvaru pyramidy nebo vytvořit souvislý, nepřerušený záhon hýřící barvami květin a rostlinek.

2.    Šetří místo na balkoně i doma

Díky skládacímu systému záhon snadno přizpůsobíte rozměrům vašeho balkonu či terasy. Hlavně majitelé balkonů a lodžií jistě ocení možnost skládání do patra, které šetří drahocenný prostor.

Na zimu a po přesazení můžete truhlík rozložit zpět na díly, aby vám doma zbytečně nepřekážel.

3.    Mobilita a lehkostmistrizahrad (2)_adobespark

Už žádné pracné přenášení květináčů z místa na místo. K truhlíku si můžete objednat pojízdná kolečka a snadno jej přemístit, kam zrovna potřebujete. Díky kompaktní velikosti (40 x 40 x 26 cm) a nízké hmotnosti je manipulace s truhlíkem hračka.

4.    Samozavlažovací systém

Dno truhlíku slouží jako nádržka, která zadržuje vodu a zároveň brání jejímu úniku. Každá stěna je dále vybavena vodní zátkou. Pokud dojde k přelití nebo nadměrným dešťům, stačí zátky vytáhnout, čímž ochráníte rostliny před úhynem.

5.    Elegantní design, odolnost a životnost

Truhlíky si zamilujete také pro jejich proutěný vzhled, který věrně napodobuje ratan. Ve skutečnosti jde o polyethylen, jenž vyniká vysokou odolností vůči UV záření, větru, dešti apod. Truhlíky tak snesou i náročnější počasí a vydrží vám po mnoho let.


Samozavlažovací truhlíky využijete pro pěstování rostlin, okrasných květin, bonsají nebo bylinek. Sestavení truhlíku je snadné a zvládnete ho svépomocí i bez nářadí. Jak na to, vám ukážeme na instruktážním videu.