Ve dnech 29. 3. - 2. 4. 2024 je naše provozovna uzavřena.

Jak doma vykouzlit podzimní atmosféru s pomocí přírody

Podzim je tady a s ním i barevné přírodní scenérie, které si můžeme dopřát také v domácnosti. Aby i váš domov získal tu pravou atmosféru podzimu, sáhněte po dekoracích z dílny samotné přírody. Přinášíme 3 nápady, jak si zútulnit interiér bytu, domu či kanceláře (nejen) pro příjemné podzimní večery.

1) OBKLOPTE SE DARY PŘÍRODYchris-vasquez-ikQW2TYvX0g-unsplash_adobespark (1)

Vyrazte na procházku do lesa, do polí nebo na zahradu a poohlédněte se po pokladech, jako jsou šišky, mech, jeřabiny, šípky, kaštany, žaludy, větvičky, listí nebo luční kvítí.

Po usušení je můžete dle libosti aranžovat do truhlíků a květináčů, vytvořit podzimní věnec nebo jednoduchou výzdobu na stole či za oknem.

Nezapomeňte zapojit další smysly a interiér provoňte sušeným ovocem, skořicí nebo hřebíčkem.

 

 

2) SVÍČKY NA TISÍC ZPŮSOBŮrebecca-peterson-hall-aN-zGYlxiCI-unsplash_adobespark

Nic nerozzáří domov i duši v pochmurném počasí tolik jako plameny svíček.

Pro rychlou výzdobu poslouží i obyčejné čajové svíčky. Kdo je kreativní, může se pustit do výroby barvného svícnu z větviček nebo vyzkoušet originální variantu v podobě luceren a lucerniček.

I ty lze vyzdobit listím či šiškami, ale asi nejvíc jim bude slušet kombinace s dýní na verandě nebo na balkoně.

 

 

3) KÁMEN, KTERÝ POTĚŠÍ I ZAHŘEJE

Celkový dojem interiéru doladí a zútulní kamenné obklady z pravé břidlice, kvarcitu či mramoru, a to celoročně. Pokud vsadíte na oblíbené samolepicí obklady ALFIstick, oceníte navíc snadnou a bezprašnou montáž, stejně jako výběr z palety barevných dezénů, vysokou kvalitu a odolnost.

Obkladem tak můžeme ozdobit třeba krb, který vás bude příjemně hřát během podzimních a zimních večerů.