Ve dnech 29. 3. - 2. 4. 2024 je naše provozovna uzavřena.

ALFIstick® 3D Samolepicí kamenné obklady

Samolepicí kamenný obklad usnadní práci a ušetří rozpočet

Díky speciální samolepicí technologii nyní zvládne instalaci kamenných obkladů opravdu každý!

Obklad ALFIstick® je vybaven lepicí vrstvou, takže jej stačí přiložit na vybranou zeď v interiéru (není určeno pro exteriérové použití). Montáž je tak snazší a obejdete se bez placených služeb profesionála.

Jsme výhradními dovozci samolepicích kamenných obkladů v Česku. Obklady z břidlice, mramoru, pískovce a kvarcitu nabízíme i v oblíbených barevných odstínech.

1_Kamenný obklad realizace 81                                      1_Kamenný obklad realizace 83

5 důvodů, proč zvolit 3D samolepicí obklady ALFIstick®

Produkt ALFIstick® se může pochlubit hned několika přednostmi, které z něj činí horkého favorita v našem portfoliu. Pojďme se na tyto výhody podívat zblízka.

1. Instalace je hračka – a to doslova

Díky samolepicí technologii zvládnete pokládku svépomocí a za výrazně kratší dobu. Stačí sejmout ochrannou fólii a kamennou dlaždici přitisknout na předem upravený povrch. Instalace se tak opravdu podobá více skládance nežli náročné práci.

TIP: prohlédněte si návod a instruktážní video.

2. Ušetřete za montáž a lepidlo

Instalace obkladů ALFIstick® je, oproti klasickým výrobkům, podstatně jednodušší a zvládnou ji i zákazníci, kteří by si na tento úkol jinak netroufli. Krom lepidla tak ušetříte zejména za práci placeného montéra. V případě zájmu vám samozřejmě rádi zajistíme profesionální montáž.

3. Široký výběr z pravého přírodního kamene

Břidlice, kvarcit, pískovec a mramor – rovněž u samolepicích obkladů můžete vybírat z oblíbených druhů kamene, a to v několika barevných dezénech. Volbu kamene tak snadno přizpůsobíte vašemu vkusu i interiéru bytu či rodinného domu.

4. 3D provedení pro ještě stylovější výzdobu

Obklady ALFIstick® se dále pyšní trojrozměrným „3D“ provedením, jež utváří jedinečný vizuální efekt. Díky tomu obklad skutečně zaujme a poskytne vám i návštěvě podívanou, která se jen tak neomrzí.

5. Obložte si obývák, kuchyň nebo koupelnu

Ať už toužíte zkrášlit svůj obývací pokoj, předsíň, recepci restaurace, nebo koupelnu či kuchyni – obklady ALFIstick® dají volný průchod vašim plánům a fantazii. Jestliže chcete produkt instalovat v prostorách s vyšší vlhkostí (koupelna, kuchyň), nezapomeňte jej nejprve impregnovat.

Impregnaci určenou přímo pro vámi zvolený typ kamene najdete ZDE.

O kamenných obkladech ALFIstick®

3D samolepicí kamenné obklady ALFIstick® tvoří velmi tenké vrstvy přírodního kamene na samolepicí vrstvě. Vybaveny jsou ochrannou fólií, kterou před instalací odstraníte. Ideální je produkt pokládat na předem upravený, hladký, čistý a rovný povrch. Tvar a rozměry lze přizpůsobit s pomocí výřezu – hodit se budou nůžky na plech či kotoučová pila. Kompletní informace o instalaci a následné údržbě naleznete například ZDE.

Na interiérové obklady ALFIstick®, stejně jako další kamenné obklady z e-shopu alfistyle.cz, vám poskytneme 5letou záruku.

 

Přijďte si prohlédnout naše kamenné obklady do interiéru i exteriéru do našeho showroomu v Ostravě-Třebovicích!