Vybarvěte svoji zahradu či balkon truhlíky a květináči

Už se taky nemůžete dočkat, až vaše zahrádka, balkon či lodžie znova rozkvetou všemi barvami? Jaro je tady a my vám představujeme letošní novinku – moderní SN201W (2) truhlíky a květináče v barevných variacích vhodné na balkon, terasu, zahradu i do bytu. Investice do krásné zahrady na Alfistyle.cz se zkrátka vyplatí!

Dekorační květináče a truhlíky potěší oko i ruce

Omrzely vás staré květináče se stereotypním designem a tvary? Prohlédněte si nové plastové květináče a truhlíky ve svěžích barvách, s praktickou podmiskou či vnitřní vložkou. Na výběr máte kulaté květináče i obdélníkové truhlíky v zeleném, černém, bílém nebo tradičnějším terakota provedení. Aby byla péče o zahradu lehčí a hravější, nechybějí závěsné květináče s úchytem, které jednoduše pověsíte třeba na plot či zábradlí.

Stejně vám poslouží speciální květináč na zábradlí nebo šikovný kovový držák. Nebaví vás zdlouhavé přesazování? Vyzkoušejte tento elegantní květináč s vyjímatelným vložením, s nímž květiny a rostliny vyndáte a přemístíte, než by řekl švec.

Recyklovatelný plast odolá slunci i mrazu

Květináče a truhlíky jsou ze 70 % vyrobeny z recyklovatelného plastu polypropylenu (PP). Ten navíc skvěle odolá extrémním teplotám (od -25 °C do +90 °C) a díky ochranné vrstvě rovněž UV záření. Květináče tak můžete přechovávat venku klidně 12 měsíců v roce.

Zahajte sezonu se zahradním příslušenstvím z Alfistyle box2

V našem e-shopu nyní zakoupíte také pomůcky pro zahradničení, a to zahradní boxy, konvice, vozík, lopatku nebo tento lehký a přenositelný sadbovač s průhledným víkem. Sadbovač slouží pro sadbu rostlin již od semínek – tzv. předpěstování. 

Na závěr připomínáme favorita e-shopu Alfistyle – samozavlažovací truhlíky s flexibilním skládacím systémem, polohovatelnými stěnami a pojízdnými kolečky, které znáte i z TV pořadu Mistři zahrad nebo portálu Prozeny.cz. Čtěte více o samozavlažovacích truhlících.

 

Navštivte dále náš YouTube kanál s inspirativními reportážemi a praktickými tipy!